Què Fem

 

El Teatre de la Gleva és un espai perquè artistes joves i grans, consolidats o no tant, puguin anar-hi a crear, a fer coses diferents, a mostrar aquell espectacle que fa temps que els ronda pel cap i no han tingut l'oportunitat de fer. 

Situat al Carrer de la Gleva 19, ben aprop de la pl. Molina, al barri de Gràcia-Sant Gervasi, el Teatre de la Gleva és un edifici de principis del segle XX ubicat al cor del barri del Farró de Barcelona. Utilitzat prèviament com a estudi de fotografia, taller d'arts gràfiques i plató de televisió, a l'origen va acollir les carboneres dels veïns de l'entorn. És un espai rehabilitat on les carboneres s'han transformat en armaris de focus i telons i els tallers en sala d'espectacles per a un centenar d'espectadors.

Un espai que ara inicia una nova vida a disposició de la gent del barri i de tot Barcelona per fer-hi i veure-hi espectacles. "Perquè ens agraden les arts i les volem compartir. Volem ser amics del nostre barri, el Farró. Oferir un espai perquè la gent el vingui a conèixer i crear un punt de trobada." Durant el dia, el Teatre de la Gleva estarà obert al públic des de les 9 del matí com a llibreria, cafeteria, espai de lectura i de tertúlia. 

Qui Som

Júlia Simó Puyo 

Direcció artística​

David Sardà 

Video

Quim Otero 

Cap de sala

Daniel i Eva de la Torre

Taquilles i bar

Bárbara Granados i Albert de la Torre 

Promotors 

 

Troba'ns
Contacte

Adreça: Carrer de La Gleva, 19 08006 Barcelona

Telèfon: 93 200 65 43

Email: lagleva@laglevateatre.com

  • Icono Google+ Negro
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
Envia'ns un correu