top of page

Què Fem

 

La Gleva Teatre és un espai perquè artistes joves i grans, consolidats o no tant, puguin anar-hi a crear, a fer coses diferents, a mostrar aquell espectacle que fa temps que els ronda pel cap i no han tingut l'oportunitat de fer. 

Fer teatre. Aquests és el primer objectiu del projecte artístic de La Gleva Teatre.

Teatre d'artistes consagrats o emergents, però teatre amb els millors estàndards possibles de qualitat i creativitat.

Fer teatre, per a nosaltres, és important en si mateix. Reivindiquem el teatre com un art complex que serveix per confrontar la comunitat davant de qüestions que la interpel·len de manera col·lectiva. Sostenim que no tot allò que es fa en un escenari és teatre i que moltes de les coses que es presenten sota l’epígraf teatre en el escenaris catalans no en són, de la mateixa manera que no tot allò que es difon en forma de llibre és literatura.

 

Creiem fermament que la solidesa d’una comunitat teatral prové de la capacitat de preservar i reforçar els fonaments que ens ha atorgat la tradició. Per molt que es vulgui innovar, començar de zero és malbaratar els recursos, coneixements i feina de les generacions precedents i de les actuals amb dècades d’experiència. El manteniment del fil de la història i la tradició cultural de Catalunya no és únicament –que també– una qüestió de respecte i reconeixement a les generacions anteriors sinó, sobretot, una qüestió de supervivència cultural i sostenibilitat.

foto teatre diari.jpg
SPEERASSAIG  342.JPG

Qui Som

Miquel Oliveras, David Sardà, Mylene Calaustro, Gemma Barba, Daniel de la Torre, Albert de la Torre 

 

bottom of page