top of page

Què Fem

 

El Teatre de la Gleva és un espai perquè artistes joves i grans, consolidats o no tant, puguin anar-hi a crear, a fer coses diferents, a mostrar aquell espectacle que fa temps que els ronda pel cap i no han tingut l'oportunitat de fer. 

Situat al Carrer de la Gleva 19, ben aprop de la pl. Molina, al barri de Sant Gervasi, el Teatre de la Gleva és un edifici de principis del segle XX ubicat al cor del barri del Farró de Barcelona. Utilitzat prèviament com a estudi de fotografia, taller d'arts gràfiques i plató de televisió, a l'origen va acollir les carboneres dels veïns de l'entorn. És un espai rehabilitat on les carboneres s'han transformat en armaris de focus i telons i els tallers en sala d'espectacles per a un centenar d'espectadors.

foto teatre diari.jpg
favicon gleva.jpg

Un espai que ara inicia una nova vida a disposició de la gent del barri i de tot Barcelona per fer-hi i veure-hi espectacles. "Perquè ens agraden les arts i les volem compartir. Volem ser amics del nostre barri, el Farró. Oferir un espai perquè la gent el vingui a conèixer i crear un punt de trobada." 

Qui Som

Júlia Simó Puyo 

Direcció artística​

David Sardà 

Video

Pau Montull

Cap de sala

Daniel de la Torre

Taquilles i bar

Albert de la Torre 

Promotor

 

bottom of page