top of page

JANGO EDWARDS:

MAN, MYTH AND LEGEND

Des del 28 d'agost

Fins al 27 de setembre

PRORROGAT A 1, 2 I 3 D'OCTUBRE A LES 20:30!!

Reserva a lagleva@laglevateatre.com

Espectacle en català i anglès  ;)

La Gleva Teatre comença la nova temporada teatral amb el festival internacional de clown "Jango Edwards: the man, the myth, the legend", organitzat per Jango Edwards i el Nouveau Clown Institut de Barcelona. 

 

El proper divendres 28 d'agost, acompanyat per Cristi Garbo, Jango inaugurarà el festival que durant un més acollirà més de 20 representacions de diferents espectacles escollits i dirigits per l'estrella del clown i amb la participació de més de 30 artistes d'arreu del món. 

Aquest primer espectacle  "The World According to Mr. E- the importance of being you by seeing me."  serà també l'estrena en primicia de la serie original man, myth and legend, on l'artista ens mostrarà una  cara més propera i personal per parlar de la vida i de la seva creuada en busca del Sant Grial del Clown, acompanyat cada divendres per aquells que l'han fet costat en aquests viatge, com Leo Bassi, Pepa Plana, Tortell Poltrona o Andreu Buenafuente entre d'altres.

 

A arrel de les mesures d'aforaments limitats necessàries en aquests moments, els shows disposaran de 35 localitats. És per això que La Gleva ofereix els 5 espectacles de la series en streaming multicàmera. 

Cada setmana una nova proposta, descobreix tots els espectacles de Jango Edwards a La Gleva:

Artistes participants: 

Jango Edwards

Cristi Garbo

Pepa Plana 

Claudia Cantone

Mel Caminha

Mario Gas 

Albert del la Torre

Roberto Olivan

Leo Bassi

Jeroen van der Lee

Andreu Buenafuente

Tortell Poltrona

Johnny Melville

22 I 23 

SETEMBRE

FESTIVAL OF FOOLS PRESENTS

 

               

CHEZ CIRQAÜARANT

¨Chez_Cirqäurant¨_Artist-Jeroen_van_

El Chez Cirqaurant, és un restaurant de dues estrelles Michelin amb una política de sereveis molt exclusiva. Aquest restaurant gourmet i cafeteria, no només ofereix una carta diferent i diversa cada dia de l'any. Cada vespre només s’accepta una reserva confirmada. El convidat afortunat de sopar en aquest establiment quedarà meravellat per un Menú de 5 plats preparat i servit en un estil immillorable. A més, The Chez Cirqaurant presenta en directe a l'escenari el seu exclusiu cabaret ¨Moulin Huge Menu Revue”. Protagonitzat per artistes de fama mundial, interpretant exclusivament al nostre convidat.

Jeoren fa el paper de l’ajudant “big baby” Doe Doe, el cambrer Latin Lover i neuròtic Jacque i el sempre feliç “drink like a fish” chef Johan.

En resum, tres artistes interpretats per un actor en un one-man comedy show de Jeroen van der Lee.

cat

 

The Chez Cirqaurant, is a 2-star Michelin chef hats rated restaurant with an exclusive dinning policy. Each evening only one confirmed reservation is accepted and reserved for the dinning pleasure of a single guest patron. This bistro, charcuterie, gourmet lounge restaurant not only offers a distinct and diverse each and every day of the year menu. Every evening only one confirmed reservation is accepted. This 1 lucky dinner guest of this establishment will be amazed, and the service will be amazed by a

5-course menu prepared and served in an unmitigable style. In addition, The Chez Cirqaurant presents live on stage their exclusive cabaret ¨Moulin Huge Menu Revue. Starring world names of fame performing exclusively for our guest.

Technical highlights, visual comedy and 25 years of stage experience guarantee a great show.

Jeroen portrays the 'big baby' help Doe Doe, the neurotic Latin lover waiter Jacque and the always cheerful ‘drink like a fish' chef Johan.

In short, 3 top artists played by 1 actor in the one-man comedy show of Jeroen van der Lee

eng                 

 

Series

MAN, MYTH AND LEGEND SERIES

This  unique, original  and inaugural premier consists of a series of intimate up close and personal evenings hosted each week by the artist who will share with the public his knowledge and ignorance, loss and success, his family, friends and foes revealing the most profound events he experienced during his past 50 year clown crusade. Each performance of the 5 evenings series the artist by means of text, music, song, dance, film, video, magic, poetry, photos and sketches will present to the public an original unforgettable experience. Each evening will include a featured guest or guests artists.

eng                 

 

 

Aquesta estrena inaugural, única i original consisteix en cinc vetllades intimes i personals presentades cada setmana per un artista que compartirà  la seva saviesa i ignorància amb el públic, les seves derrotes i els seus èxits, parlaran de familia, amics i enemics revelant amb Jango els esdeveniments més profunds que ha viscut en els darrers cinquanta anys de la seva clown crusade. Cada una de les cinc representacions l'artista presentarà fent ús de text música, cançó, ball, pel·lícula, video, màgia, poesia fotografies i sketches, una experiència original i inoblidable. Cada vetllada inclourà un o diferents artistes convidats.

cat

28/08

MML.png
%22The_Logic_of_the_ill_Logic-excuse_me_

“The World According to Mr. E-the importance of being you by seeing me.”

Special guest-Cristi Garbo

“The_World_According_to_Mr._E-the_impo

This 1st inaugural evening of the Up Close & Personal series the artist will disclose his past revealing the history of cause and concern which confirmed  the decision to embark on a voyage that evolved into a crusade in search of the holy clown grail. 

eng

 

Aquesta primera vetllada inaugural de la sèrie més propera i personal de l'artista revelarà el passat  i la història que van portar Jango Edwards a embarcar en un viatge que acabarà convertint-se en la creuada en busca del Sant Grial del Clown

cat

04/09

 

"Hokey Pokey -White Nose Clown- Sacred Payasas¨

Special guests-Pepa Plana, Claudia Cantone

Hokey_Pokey_-White_Nose_Clown-_Sacred_Pa

The 2nd evening of the Up Close & Personal series the artist details the first decade 1970 to 1980  of his work which was basically barbaric, course and often vulgar.  His style was a raw animal energy using anarchy, nudity, provocation, sexuality, and never politically correct.  In a profound emotional moment he came in touch with feminine and emotional side and realized though there are to few of them, that women were the greatest clowns in the world.

eng

En la segona vetllada l'artista detalla la primera dècada, 1970-1980, del seu treball que va ser bàsicament barbàric i sovint vulgar. El seu estil era d'una força bruta animal que feia servir l'anarquia, la nuesa, la provocació, la sexualitat i mai la correcció política. En un moment profund i emocional es va posar en contacte amb el costat més femení i emocional i es va adonar que tot i que n'hi ha poques, les dones han sigut les millors clowns del món.

cat

Hokey_Pokey_-White_Nose_Clown-_Sacred_Pa

11/09

"The Logic of the ill Logic-excuse me but before I can talk to you let me tell you something”

Special guests-Mario Gas and Albert de la Torre

MARIO GAS.png
albert.png

18/09

“Hakuna Matata-The Beast in You”

Special guests-Johnny Melville, Roberto Olivan, Leo Bassi

“Hakuna_Matata-The_Beast_in_You”_-__
“Hakuna_Matata-The_Beast_in_You”_-__

Hakuna Matata, what a wonderful phrase.  Hakuna Matata it´s no passing faze.  It means no worries, for the rest of your days It's a problem-free Foolosophy. Hakuna Matata,  Circle of Life.

Significa que no hay preocupaciones para el resto de vuestros días. Es una filosofía libre de problemas. El Círculo de la Vida. 

eng

Hakuna Matata, una frase meravellosa. Vol dir "sense preocupacions", per la resta dels teus dies és una filosofía a proba de problemes. Hakuna Matata, el cercle de la vida.

Significa que no hay preocupaciones para el resto de vuestros días. Es una filosofía libre de problemas. El Círculo de la Vida.

cat

25/09

“Re-inclownation-Smile-a Weapon of Mass Construction”

Special guests-Andreu Buenafuente, Tortell Poltrona

“Re-inclownation-Smile-a_Weapon_of_Mas
FESTIVAL OF FOOLS

25/09

FESTIVAL OF FOOLS

"Choo Choo - Xoxo The Clown Cunt Spectacle¨

Melissa Caminha

Direction: Jango Edwards and Cristi Garbo´

25/09

Choo_Choo_-_Xoxo_The_Clown_Cunt_Spectacl

Fruit of an arts based research, the argument is part of the thesis Female Clowns:
Her stories, Bodies and Forms to Represent Comicality from a Gender Perspective.
A feminist cry of LAUGHTERESISTANCE to patriarchy and capitalism!
Physical Theater Show with English texts, for adults and young audiences (from 16
years old). Choo Choo Show is a wonderful sci-fi journey, in which the clown

Lavandinha crosses various territories of comicality, such as clown, buffoon and
drag. A poetic journey that goes from the sweet flower to the monstrous pussy, full
of tears, laughter and glitter. An adventure that invites dreaming new possible
worlds, with fantastic, magical and tragicomic beings.

eng

 

 

Fruit d’una recerca artística l’espectacle és part de la tesi Dones Clown: Les seves
històries, cosos i formes de representar comicitat desde una perspectiva de gènere .
Un crit feminista de LAUGHTERESISTANCE, o resistència desde el riure, al
patriarcat i el capitalisme.
Show de teatre físic amb textos en anglès, per adults i públics joves (desde 16
anys). Choo Choo Show és un meravellos viatge de sciència ficció on la clown
Lavandinha creua diferents territoris de comicitat, com ara el clown, el buffoon i el
drag. Un viatge poètic que va desde la dolça flor fins el monstruós cony, ple de
llàgrimes, riures i purpurina. Una Aventura que convida a somiar nous móns
possibles amb éssers de fantasia, magia i tragicomèdia.

cat

bottom of page