Alone Together

10 11 i 12 de gener

Alone Together és una experiència poètica i sensorial sobre l'ansietat i el deixar de fumar. 

15 anticipada - 18 a taquilla

Jaime Gil de Biedma ( las rosas de papel)

15 16 i 17 de gener

"Fa alguns anys vaig tenir la fortuna de conèixer a Jaime Gil de Biedma. Vaig conversar amb ell en tres ocasions: a casa d'Ultramort; en un viatge per a una representació de Hamlet a l'Ametlla de Mar i en un local nocturn. 
 

Avui dono sortida a aquesta obsessió. Potser és aixè el motor de la creació artística. La necessitat d'alliberar una obsessió. No estic segur, però en tot cas, aquí està."

Pep Munné

15 anticipada - 18 a taquilla

Stabat Mater

Del 22 de gener al 9 de febrer​ de 2020

Stabat Mater. Com si es tractés d’un oratori profà contemporani, una prostituta es plany per la desaparició del seu fill, un jove llibertari que ha estat detingut per la policia acusat de terrorisme. La solitud de la mare davant del dolor, l’eterna dignitat dels desheretats i la memòria soterrada dels mites religiosos es revelen musicalment en una xerrameca grollera, irreverent i profundament commovedora.

15 euros anticipada - 18 a taquilla

42 KM

del 19 de febrer al 8 de març

La Laura, la Marta i en Felo volen desaparèixer, com cada cap de setmana, a la festa de la Ruta. Avui en Chapi no va amb ells. De camí presencien l’accident d’un cotxe semblant al del Chapi, obligant als personatge a prendre la decisió d’aturar-se o continuar.

Aquesta dicotomia els acompanya durant el pelegrinatge al llarg dels 42km de la Ruta que els permet experimentar la llibertat, que sols en aquests “Temples” son capaços de trobar.

 

Somos una generación perdida, un ingenuo semáforo en ámbar de la historia. Nadie hablará de nosotros, pero no nos importa, hemos aprendido a ir dos latidos por delante de la memoria y eso, amigos míos, es la verdadera eternidad.

15 anticipada - 18 a taquilla

Please reload

Troba'ns
Contacte

Adreça: Carrer de La Gleva, 19 08006 Barcelona

Telèfon: 93 200 65 43

Email: lagleva@laglevateatre.com

  • Icono Google+ Negro
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
Envia'ns un correu