Tránsitos

Data per confirmar

De dimecres a dissabte a les 20:30, diumenges a les 19h

Autoria: Mariana Percovich i David Teixidó

Direcció: David Teixidó

 

Com es viu una identitat trans a Barcelona, Buenos Aires i Montevideo? Aquest muntatge teatral explora les relacions entre aquestes realitats i les identitats normatives mentre teixeix una xarxa de complicitats a banda i banda de l'Atlàntic.  

La proposta ha nascut a partir del treball amb les comunitats trans de Barcelona, Buenos Aires i Montevideo i amb organitzacions de defensa dels drets de les persones LGTBI de totes tres capitals. Uns tallers de teatre i identitat desenvolupats en aquestes ciutats han estat a la base de la dramatúrgia que ara arriba a escena i que ens mostrarà tres persones en el moment d'enfrontar-se a la decisió d'iniciar o no el trànsit cap a una situació nova. Són al bell mig del camí entre el que és conegut i el que és desconegut, en aquell moment en què una bona decisió i una de dolenta són especialment properes... Coneixerem en aquest precís moment un noi trans, una noia trans i una tercera persona de gènere fluid, tots tres enfrontats a una decisió sempre difícil. I els seus testimonis possiblement acabaran per reduir la distància entre les vivències d'una persona trans i una altra d'identitat normativa, mostrant-nos que tothom s'enfronta, igual que les persones que veiem sobre l'escenari, a trànsits vitals d'un o un altre signe. Anar-se'n o tornar? Començar o deixar-ho estar?

Aquests personatges en trànsit ens oferiran, fent servir els llenguatges de la dansa, el teatre i el document, una mostra d'un teatre contemporani  multidisciplinari que no només dona veu a unes persones infrarepresentades en els escenaris, sinó que també vol contribuir a bastir ponts entre les tres ciutats protagonistes i establir una xarxa de treball i complicitat que posi en relació associacions catalanes, argentines i uruguaianes. 

 

Una coproducció del Grec 2020 Festival de Barcelona, el Teatre La Gleva - Amici Miei Produccions, Espacio Callejón (Argentina) i La Contracultural (Uruguay).

Amb el suport d'Iberescena, la Nau Ivanow, el Centre Cultural Matienzo de Buenos Aires i el col·lectiu Hui Bassa

descarga (1).png
descarga.png

Autoria: Mariana Percovich i David Teixidó

Direcció: David Teixidó

Interpretació: Delfina Martínez, Agustin Daulte, David Priego, Sergio Satanassa i Nicole Avventurato

Escenografia: Jair Bellante

Moviment: Carla Tovias

Disseny de la il·luminació: Quim Otero

Disseny del so / Concepció sonora: Pau Matas

Disseny de vídeo: Ander Puig

Ajudantia de direcció: Marc Garcia Llopis

Assessorament d’activisme transfeminista: Teo Pardo

Producció: Júlia Simó Puyo

Ajudant de producció: Daniel de la Torre

Disseny gràfic i assessorament d’activisme trans llatinoamericà: Leho de Sosa

Agraïments: Javier Daulte, Federico Buso, Ambar Vega, Jose Miguel Onaindia, Ricardo Ramón, Susy Shock, Matias Dutra, Jordi Buxó, Angels Queralt, Josep Maria Miró

Troba'ns
Contacte

Adreça: Carrer de La Gleva, 19 08006 Barcelona

Telèfon: 93 200 65 43

Email: lagleva@laglevateatre.com

Envia'ns un correu
  • Icono Google+ Negro
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon