top of page

La Gleva, la nova sala d’espectacles i espai cultural al barri del Farró


Fins ara plató d’una productora audiovisual, La Gleva compaginarà aquesta activitat amb concerts, formats teatrals híbrids i lectures literàries

El nou espai cultural agafa el nom del carrer on està ubicat, al barri del Farró. Rere el projecte hi ha quatre promotors: el periodista cultural i productor Albert de la Torre, la compositora i pianista Bárbara Granados, el dissenyador de llums Rafa Puig-Samper i el productor Juli Modesto. De la programació d’espectacles se n'ocupa la Júlia Simó Puyo.


El Farró, un barri sense centre cívic i amb poca oferta cultural (per bé que fa uns mesos hi va obrir una petita sala de concerts), té des d'ara un nou espai: La Gleva. Ubicat al número 19 del carrer de la Gleva és i continuarà sent també el plató de la productora audiovisual de dos dels promotors, Albert de la Torre i Bárbara Granados. El fet que l'espai tingui una funció fa que la rendibilitat del projecte paral·lel no sigui imperativa.


Aquest projecte paral·lel comença al vestíbul, un petit cafè amb llibreria, pensat com a espai per a tertúlies. Més enllà, el plató s'ha adaptat per ser poder ser una sala d'exhibició de pe


tit format (amb una inversió de 90.000 euros). De dijous a diumenge hi haurà espectacles, i els dimecres les trobades sobre pensament i diàleg El Teatro de los Libros, que dirigirà Ricardo Bravo. La programació d'espectacles, a càrrec de Júlia Simó Puyo, està tancada fins més enllà de Nadal. Molt eclèctica, inclou des d'actuacions del duet humorístic i musical Mali Vanili, passant per les de la Maga Gisell o l'espectacle de màscara i tango 'Tango a la hora de la siesta'.
Follow Us
  • Twitter Basic Black
  • Facebook Basic Black
  • Black Google+ Icon
Notícies recents
bottom of page