top of page

Neix el Teatre La Gleva i l'Apolo canvia d'etapa amb Ricard Reguant


El barri del Farró de Barcelona estrena el seu primer teatre, La Gleva, un petit espai que es vol obert a tot tipus de propostes i artistes, tant companyies que comencen com artistes consagrats que vindran a La Gleva a fer el que habitualment no tenen l'oportunitat de representar als escenaris. Darrere d'aquest nou teatre hi ha el crític teatral Albert de la Torre, la productora teatral Júlia Simó Puyo i la pianista Bàrbara Granados. I al Paral·lel, un teatre històric com l'Apolo estrena el projecte que el director Ricard Reguant ha dissenyat per iniciar una nova etapa. El seu plantejament és fer-hi teatre comercial i encara que la gran majoria d'espectacles seran en castellà, Reguant vol buscar muntatges en català però amb la condició que li garanteixin la rendibilitat de la sala.

Follow Us
  • Twitter Basic Black
  • Facebook Basic Black
  • Black Google+ Icon
Notícies recents
bottom of page