Neix el Teatre La Gleva i l'Apolo canvia d'etapa amb Ricard Reguant

October 19, 2017

 

El barri del Farró de Barcelona estrena el seu primer teatre, La Gleva, un petit espai que es vol obert a tot tipus de propostes i artistes, tant companyies que comencen com artistes consagrats que vindran a La Gleva a fer el que habitualment no tenen l'oportunitat de representar als escenaris. Darrere d'aquest nou teatre hi ha el crític teatral Albert de la Torre, la productora teatral Júlia Simó Puyo i la pianista Bàrbara Granados. I al Paral·lel, un teatre històric com l'Apolo estrena el projecte que el director Ricard Reguant ha dissenyat per iniciar una nova etapa. El seu plantejament és fer-hi teatre comercial i encara que la gran majoria d'espectacles seran en castellà, Reguant vol buscar muntatges en català però amb la condició que li garanteixin la rendibilitat de la sala.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
  • Twitter Basic Black
  • Facebook Basic Black
  • Black Google+ Icon
Notícies recents

March 10, 2020

September 17, 2018

Please reload

Troba'ns
Contacte

Adreça: Carrer de La Gleva, 19 08006 Barcelona

Telèfon: 93 200 65 43

Email: lagleva@laglevateatre.com

Envia'ns un correu
  • Icono Google+ Negro
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon