top of page

MAGIC TIME AT THE CINO

Del 3 al 28 de juliol de 2024

De dimecres a dissabte a les 20:30

Diumenges a les 19

El 1958, Joe Cino va fundar el Caffe Cino a la ciutat de Nova York.  Aquest petit establiment es va fer conegut per produir obres de teatre underground i va donar origen a l'Off-Off Broadway.

 

Avui, La Gleva s'enorgulleix de presentar l'estrena mundial de "Magic Time At The Cino", una nova obra del director Jason Trucco amb un text de la dramaturga del Cino, Magie Dominic.

 

L'espectacle comptarà amb actuacions especials d'artistes convidats que celebraran l'art en viu de la Barcelona contracultural i, per primera vegada a Europa, el llegat de Joe Cino i la seva contribució a portar el teatre a l'era moderna

0dfdc20a-bfad-4131-9d31-b8c4e0921ae0.jpg

L'autora, Magie Dominic:

"Als '60 va participar en el moviment teatral Off-Off-Broadway a la ciutat de Nova York, al Caffe Cino de Joe Cino, on va actuar i dirigir."

Dramaturgia: Magie Dominic 

Direcció: Jason Trucco

Interpretació: Edu Tudela

Amb artistes convidats

Escenografia: Laura Balciunante

Ajudant de direcció: Maria Carceller

Una espectacle de La Gleva i Amici Miei Produccions

Aquest espectacle és una celebració de l’art en viu com a motor de canvi social, dels artistes com a abanderats de la llibertat. Amb aquest projecte pretenem fer homenatge a dues generacions artístiques que van marcar un abans i un després en la cultura americana i catalana respectivament. La primera, la del teatre experimental de Nova York, la segona, la contracultura catalana. A partir d’aquests dos referents obrirem també la porta a la creació emergent actual, el que, creiem, és l’autèntic homenatge.

- La Gleva Teatre

Troba'ns
Contacte

Adreça: Carrer de La Gleva, 19 08006 Barcelona

Telèfon: 618 576 208

Email: lagleva@laglevateatre.com

Envia'ns un correu

Molt bé! Missatge rebut

  • Icono Google+ Negro
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
bottom of page