top of page

Kontxerto

La foscor no fa por, és el lloc on la llum fa les seves trapelleries.

26 de desembre al 5 de gener

Funció tots els dies

Representacions matinals i de tardes

Bárbara Granados

Composició, arrangaments i direcció musical. Acordió, capsa de  música, campanes, piano, carrillón, copófon i més...
 
Daniel Tomás: Clarinet

ukelele, acordió, malabars, concertina, campanes, tuba, batería, banjo, xerrac, trombó i més…
 
David Sardà

Audiovisuals
 
Pau Montull

 Direcció tècnica 

KONTXERTO és un espectacle de circ i musical amb piano, ukelele, bateria, tuba, acordió, clarinet però també amb campanes, joguines, capses de música, xerrac i copes entre altres instruments i alguns efectes audiovisuals i màgics sorprenents.
 

El resultat és un espectacle participatiu, per a tots els públics, on els instruments es converteixen de vegades en malabars, de vegades en jocs de mans i sempre en una caixa de sorpreses.

 

La foscor no fa por, és el lloc on la llum fa les seves trapelleries, on les ombres i els somnis creen nous móns, on la música i la fantasia creixen, on els animals estan ben tractats, on els esquelets ballen, on els globus formen part de l’orquestra. Una bogeria, en definitiva, un circ a mig camí de la poesia, la fantasia i la farsa.

 

KONTXERTO és un projecte artístic nou, però que ve de lluny i va encara més lluny, pensat per a tots els públics, junts o per separat. Per fer-se’n una idea, el seu antecedent, les (Des)Variacions de l’Orquestina Incombustible, va ser programat en el mateix teatre en sessió golfa i en matinal familiar.
 

B & D instruments[1].jpg
B & D instruments[1].jpg
bottom of page