top of page

TEEN TIME GONE

Del 5 al 8 d'abril

De dijous a dissabtes a les 20:30

Diumenges a les 19:00

Direcció, coreografia i text: Miquel G. Font

Intèrprets: Guillem G. Font, Georgina Avilés, Laia Vancells, Jaume Madaula, Emmanuel Dobby i Nomrod Poles

Producció: Habemus Corpus

La dansa va ser un dels primers llenguatges universals. Era i és la resolució física de la visceralitat i el surrealisme del cos, duta a extrems on la ment a vegades no hi pot arribar. La comunicació verbal no és suficient perquè un adolescent descrigui i plasmi en paraules allò que hi ha dins la seva ment.

 

Per això, hi ha un canvi en el llenguatge corporal per tal de poder expressar una ment oberta, la imaginació, el desig prohibit o l'insult, que se sumen a la necessitat comuna del contacte i de la seducció física, mentre la racionalitat i la consciència intenten obrir camí cap a un futur control i ordre.

 

Teen Time Gone, l’espectacle jove

 

Un laberint, amb una entrada i una sortida. En un espai molt lúdic, on hi ha mobles, electrodomèstics i objectes que en fan un pis compartit entre 5 joves en diferents situacions en les quals han de prendre decisions i així poder créixer. Durant 50 minuts anem descobrint quines relacions hi ha entre ells, quins passats tenen i quines expectatives de futur han construït. Tot en un ambient que va canviant de color passant per tendresa, dubte, violència, sensualitat, valor, però i, sobretot, ingenuïtat.

bottom of page