top of page

IT'S ALL ABOUT THE HAIRSTYLE

El cas de la Marina Prados

Docu - Teatre

Del 4 al 15 de Juliol

De dimecres a dissabte a les 20:30

Diumenges a les 19h 

Direcció i dramatúrgia: Marina Prados i Paula Knüpling

Direcció audiovisual: Oriol Guanyabéns i Adrià Botella

Text: Carlos Perelló

Ajudant de direcció: Clara Mata

Direcció tècnica: Ventura L. Kalász

SINOPSI

El matí del 23 d’Abril del 2018 a Barcelona s’aixeca amb una pintada a la Plaça de la Virreina, Gràcia. Un grafiti on apareix Puigdemont, Merkel i Rajoy.

La Marina Prados passa una nit a comissaria com a possible culpable material. Per falta d'evidències la deixen lliure fins la pròxima citació, a l’octubre.

Alguns estan molt orgullosos d’ella, altres fan burles de la seva imatge. Ella nega haver fet aquest grafitti. Però qui té una evidència més sòlida? Ningú. Té límits d'expressió l'art? L’art urbà és vandalisme? I per què aquesta notícia ha estat tapada pels grans mitjans de comunicació? Hi ha acusacions que no es poden dir en veu alta ? Qui ha fet què?

 

La Marina Prados, juntament amb la seva parella, Paula Knüpling, decideixen explicar la seva versió dels fets i escriure la seva experiència personal abans de marxar a Berlín, vista a través de la càmera de L’Adrià Botella i l’Oriol Guanyabens. Amb les seves imatges reconstrueixen la historia i editen el seu primer documental junts, donant a conèixer al públic nous indicis, i proves que condueixen a conclusions compromeses per a l’Estat.

Vídeo
Mi nuevo canal
Watch Now
bottom of page