top of page

INTERIORS 

Del 9 de maig

al 3 de juny

Dramatúrgia i direcció: Concha Milla

Repartiment: Alejandro Bordanove, Muguet Franc, José Pedro García Balada i Patrícia Mendoza

 

Ajudant de direcció: Gemma Sangerman

 

Producció Executiva: Ariadna Castedo

 

Escenografia i vestuari: La Simone

 

Disseny de llums: Quim Otero

 

Disseny de so: Concha Milla

 

Fotografia i disseny gràfic: Dos Puntos Fotografia

Les coses importants són les que no ho semblen.
                                                          Mercè Rodoreda

Després de fer "Refraccions", on parlava del trencament d'una parella, de la crisi personal quan arribem als quaranta, de la maternitat frustrada amb una òptica i un ritme de comèdia romàntica, tenia ganes de fer una obra més tranquil·la i reflexiva. El tema, universal, de les relacions de parella es pot dir que és una constant en mi. M'apassiona.

 

I té una raó de ser: és en la parella on col·loquem els fonaments de tot el que volem ser a la vida. Amb ella ens descobrim, ens equivoquem, ens desesperem, ens apassionem i ens arrisquem, si aquesta relació la construïm i la vivim d'una manera conscient.

 

No és fàcil escollir parella, quan parlo de parella em refereixo a la persona que ha de caminar amb tu llarg temps, i quan ho fem, sabem que no és un camí planer però, també, que val molt, molt la pena
transitar-lo.

 

És des d'aquest punt que parteix "Interiors", la meva segona dramatúrgia en solitari. Des de la reflexió i la serenitat d'haver arribat a una maduresa personal on les coses es veuen diferents, on la vida ja t'ha donat uns quants cops i t'has vist obligat a prendre decisions, encertades o no.

Interiors és la història de dues parelles que es troben per casualitat (o potser causalitat?) i aquesta trobada farà trontollar el seu present i els obligarà a prendre decisions. Tots quatre personatges tenen un recorregut dins l'obra. Tots quatre comencen d'una manera i acaben d'una altra. Com a la vida.

bottom of page