top of page

EL CHINABUM

Remix

De l'1 al 12 de febrer

De dimecres a dissabte 20:20h

Diumenges 19h

Un home tanca al lavabo del seu bar a tres noies que, incomunicades, busquen la manera de sortir. El que abans semblava el magatzem d’un bar xinès, s’acaba convertint en el seu refugi. Creuen que poden canviar el món però el món només vol vendre Yatekomos.

 

"A mi m'agradaria viure una vida més èpica, tenir experiències més extremes perquè sinó sempre tot és súper avorrit. Jo sempre he pensat que els bons artistes tenen traumes i que si no em passa res interessant seré una actriu mediocre. I jo no vull ser mediocre. Jo vull viure tant i tant i tant que quan sigui vella els meus nets flipin amb mi.

 

M'agradaria omplir estadis com la Rosalia i que la meva mare estigués orgullosa de mi. M'agradaria poder fer una festa pel meu aniversari i que vingués molta gent a dir-me lo especial que soc i lo molt que m'estimen perquè així sentiria que la meva vida te sentit, que és tot el contrari a ser mediocre." 

IMG-20230124-WA0011.jpg

EL CHINABUM REMIX


Títol: El Chinabum remix


Text original: Berta Prieto i Lola Rosales


Direcció: Berta Prieto i Lola Rosales


Intèrprets: Lúa Amat, Roser Dresaire, Mariona Pagès, Berta Rabascall i Gemma Oliveras
 

Disseny de so: Iker Rañé | Disseny de llums: Roger Piqué | Música original: Paula Jornet |  Audiovisuals: Belén Barenys Assessorament de moviment: Aina Serena | Audiovisuals: Belén Barenys | Producció: La Gleva i

Las chatis de Montalbán

EL CHINABUM ORIGINAL


Títol: El Chinabum
 

Text original: Berta Prieto i Lola Rosales
 

Direcció: Paula Ribó
 

Intèrprets: Berta Prieto, Lola Rosales, Paula Vicente

Mascó, Mercè Garcés, Paula Jornet i Belén Barenys.
 

Música original: Paula Jornet l Espai sonor: Iker Rañé l 
Disseny de llums: Roger Piqué l Escenografia: María Vicente l
Ajudant de direcció: Marta Ros l Assessorament de moviment: Carla Toviasl Audiovisuals: Pep Omedes i Martina Orobitg l Producció: La Gleva i

Las chatis de Montalbán

El Chinabum torna a La Gleva aquest 2023 però no és el mateix que ens va robar el cor, ha canviat. La Berta i la Lola van escriure l'espectacle fa cinc anys i elles mateixes n'eren intèrprets. Però el paper de noies de 18 anys... com que ja no tocava*. Per això han buscat un nou repartiment desde zero que dirigiran elles mateixes per que ens puguin tirar a la cara tot això que els passa pel cap a la gent de 18 anys.

1. Segons elles mateixes.

bottom of page