EL CHINABUM

de la cia. Aura la Pou

Del 20 de febrer al 3 de març

Text original: Berta Prieto i Lola Rosales

Actrius: Mercè Garcés, Berta Prieto, Lola Rosales i Paula Vicente.

Direcció: Paula Ribó

Escenografia: María Vicente

Ajudantia de direcció: Paula Jornet i Marta Ros

Disseny de so: Iker Rañé

Disseny de llums: Roger Piqué

Música original: Paula Jornet

Música en directe: Paula Jornet / Belen Barenys

Audiovisuals: Pep Omedes i Martina Orobitg

Vestuari: Verónica Febrero

Assessorament d'escenografia: Alejandro Andújar

Assessorament corporal: Carla Tovies

Producció: Companyia AURA al pou

Agraïments: Natàlia Barrientos, Alex Maruny, Ingrid Marín, Aurora Rosales, Aina Juanet, Antonio Ávila, Espai Fontana, Casa Sagnier, SportsCuts peluquería, Laia Voto, Lara Carrasco i Las Chatis de Montalbán i Estudi Laura Jou.

Una producció d'Amici Miei Produccions en residència a Teatre la Gleva

Un home tanca al lavabo del seu bar a tres noies que, incomunicades, busquen la manera de sortir. El que abans semblava el magatzem d’un bar xinès, s’acaba convertint en el seu refugi. Creuen que poden canviar el món però el món només vol vendre Yatekomos.

"A mi m’han educat per voler omplir estadis com la Lady Gaga. La Lady Gaga és la puta ama perquè fa el que li dóna la gana i no és mediocre i jo no vull ser mediocre. Jo vull guanyar operación triunfo perquè és tot el contrari a ser mediocre. 

I de moment la filosofia Mr. Wonderful no m’ha salvat la vida,  perquè potser sóc mediocre però no sóc imbècil; i jo no vull una vida cupcake, jo vull una vida dark, vull viure tant i tant i tant que quan sigui vella els meus nets flipin amb mi. 

Vull que quan la gent em miri deixi de veure una nena mona, perquè ja no sóc tan nena i mai he sigut mona, i potser t’estic incomodant, però ara no em ve de gust començar a ser mona, perquè estic intentant abandonar la mediocritat i haig d’esforçar-me en fer alguna cosa original per petar-la com la Rosalía quan va treure el videoclip de malamente."

El Chinabum (vertical).JPG