top of page

Antivirus a la Carta

 

Manuel Vallribera

dimarts 21 i 28 de juny

A les 20:30 h

LA MÚSICA  és, ha estat i sempre serà, una excel·lent  vacuna contra  els virus que ens amenacen contínuament; contra la intolerància, el racisme, els prejudicis socials, l’aïllament, l’egoisme, el bel·licisme, les migracions; també contra tota classe d’epidèmies, i, contra les “pandèmies”.

LA MÚSICA  serveix per superar barreres, obstacles, fronteres, incomprensions, temors; la “musicoteràpia” millora l’estat físic i mental dels animals (“racionals” i no...) encara que sembli que no ho necessitin.

LA MÚSICA és el millor llenguatge, és la comunicació més eficient per aproximar civilitzacions, cultures, races, classes, ètnies, religions, societats, èpoques; és sostenible i renovable, tant en el temps com en l’espai... 

 

Tot va començar el 17-03-20, per una celebració familiar (feta a distància pel virus) dos dies després de quan es va decretar el confinament. 

Al “Covid19”, li hem d’agrair algunes coses, com per exemple el gran paper que ha tingut la música durant aquests anys, malgrat que també ha perjudicat, i molt, la música en directe, i per tant també els músics.

Des d’aleshores, vaig gravar una peça cada dia al piano, precàriament, amb el mòbil, de manera improvisada, en directe, i sense assajar !!!

Tot s’ha anat difonent per “whatsapp”, en augment a persones  (i alguns grups) estenent-se successivament a diversos països; inicialment cada dia, per després anar “desescalant”, fins ara, que ho faig encara cada dilluns; hom ho ha agraït molt amb comentaris  bonics i sincers.

S’acabarà amb “la nova normalitat”; a més, al voltant de cada peça he escrit vivències relacionades, potser ho inclogui en un o mes llibrets.

 

12 de maig de 2022

Foto bona.jpg
bottom of page