top of page

Amici Miei, 

una vetllada amb Mario Gas (corregit i augmentat)

Del 10 al 22 de desembre

del 10 al 14 i del 17 al 22

Creació, interpretació i direcció:

Mario Gas

Música i arranjaments:

Bárbara Granados

Amb Bárbara Granados i Mario Gas

Fotografia d'Elisenda Canals

Una producció de Teatre la Gleva

Sinopsi

 

Mario Gas torna a oferir una tongada de les seves vetllades teatrals, poètiques i musicals, on troba a més espais per relacionar-se amb els espectadors, es quals tracta com a “amics”, de la mateixa manera que els autors i fins i tot els textos i les cançons que li serveixen per crear un tapís de gèneres, de vivències i emocions que acaben mostrant una part de l’imaginari que envolta un dels principals creadors escènics de les últimes dècades i els seu bagatge cultural.


A inicis de 2018, acompanyat al piano per Bárbara Granados, Mario Gas es va presentar davant del públic, dels amics, amb ‘Amici Miei. Una vetllada amb Mario Gas’, en només sis representacions. Com sempre que una persona dedicada a la creació teatral exposa una idea, havia de ser un cosa molt senzilla: quatre focus, uns quants textos, unes quantes cançons. Al final, tot va creixent. Ara, presenta la versió “corregida i augmentada” d’un escpectacle que s’ha convertit en una experiència irrepetible per gaudir de Foix, Vinyoli, Fernán Gómez, clàssics del Segle d’Or i algunes veus cotemporànies i emergents del teatre, la poesia i el periodisme.


A més, Gas s’arrenca amb cançons d’un repertori tan eclèctic com sorprenent que fan de la vetllada un esdeveniment escènic únic.

 

unnamed-2.jpg
AMICHIMIEI 063.JPG
bottom of page