top of page

20XX

Data per confirmar

De dimecres a dissabte a les 20:30, diumenges a les 19h

Dramatúrgia Joan Amargós
Direcció Joan Amargós
Amb Ainoa Roca, MariaBelle Kuhn, Marc Molins i Guillem Albasanz

Any 20XX. 45°C. Muntanyes d'escombreries. Divuit mesos de servei obligatori a la comunitat treballant a plantes de reciclatge. La societat està desbordada per la crisi climàtica. Les grans empreses continuen buscant formes d’augmentar els nivells de producció. Les emissions contaminants no deixen de crèixer. La població continua incapaç de donar una resposta efectiva davant la destrucció del planeta. La catàstrofe que auguraven els científics a principis de segle ja és aquí. No hi ha normes, no hi ha mitjans, no hi ha recursos per fer front a la situació. Davant d’un món que es planteja inhabitable, malhauradament la violència sembla ser la solució inevitable.

 

Hem arribat al límit.


- Si la violència ha existit sempre, l'important és amb quina finalitat l'hem d'utilitzar. Tu per quin motiu estaries disposat a matar?
- No ho sé...Per instint de supervivència, suposo.


La dramatúrgia parteix de textos escrits per Joan Amargós, que comprenen escenes i monòlegs basats en fets reals, fragments d’obres com Els Justos d’Albert Camús, Esperant Godot de Samuel Beckett i textos d’activistes mediambientals.
 

En una primera fase es treballa a partir d’improvitzacions col·lectives com a eina de construcció dramatúrgica. En una segona fase la feina es centra en l’exploració dels textos i l’imaginari col·lectiu de l’obra a nivell corporal, per acabar, en un tercer moment, treballant a partir de l’espai sonor i visual evocat per la peça.

IMG-20200316-WA0025.jpg
bottom of page